Agility

Doris har opprykk til klasse 3 i Agility, men siden Doris har plager med sitt bevegelsessystem har hun pause fra agility på ubestemt tid. Doris elsker agility, så håper hun kan fortsette i sporten etterhvert.

Clara og News har begge startet klasse i klasse 1, de synes det er ille gøy med agility og planen er å starte på noen flere stevner i 2014.

30.06.14 Drøbak Hundeklubb
Clara startet klasse 1 agility, fikk 7,68 feil. Et bra løp, m,ed god kontakt og bra tempo gjennom banen! Hun startet også rekruttklasse i Hopp, og var da feilfri!
Doris startet klasse 2 agility (disk) og klasse 2 Hopp (7 feilpoeng) - bra gjennomført av begge!

12.01.14 Sandefjord Hundeklubb
News og Clara startet begge klasse 1 agility. News falt tilbake på gamle synder og hilste på alle banemannskapene før han på egenhånd forlot banen før hele ruta var gjennomført.... ; disket..
Clara var kjempeivrig og gjorde så godt hun kunne,det ble likevel tre vegringer pga dårlig veivalg fra fører, så disket også i det løpet! Så idag var det tilbakegang på News og fremgang for Clara, siden sist stevne :) Føreren derimot- må skjerpe seg og trene føring! ;)

21.10.13 Tønsberg Hundeklubb
News og Clara deltok i klasse 1 Liten Agility og kl.1 Liten Hopp.
I agilityklassen kom News på 1.plass av 22 startende, Clara disket da jeg glemte et hinder...
i Hoppklassen ble News plassert på 5.plass med 1,36 tidsfeil, Clara fikk 16 tidsfeil og endte på en 7.plass av totalt 21 deltagere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar