Om oss


 Om oss


"Oss" er i denne sammenhengen er meg, og mine tre hunder- Doris, News og Clara!

Vi bor i Garder, i Vestby Kommune, i et lite hus på landet. Sammen med oss bor en bedre mannlig halvdel og hans fem hunder, så det er mange firbeinte i samme husholdning!
I 2015 fikk vi også et tobeint tvillingpar inn i familien, Thorvald og Adina. Siden den tid har mye av tiden gått til de, og naturlig nok har det blitt lite blogginnlegg og mindre tid til både hunder og hester.
De fleste hundene blir brukt til jakt, så det er en hund eller to til hver jaktform :)

Foruten jaktinterressen tilbringer jeg generelt mye tid utendørs med hundene, de elsker å løpe fritt og finne spor og utfolde seg, men min favoritt blant steder å ferdes er nok ute på svabergene, en fin høst eller vårdag! For meg er det terapi og ferdes ved vannkanten!

Interiør og gjenbruk er også en interresse for meg, møbler blir sjelden kjøpt nye- men gamle blir pusset opp og finner sin plass i stuen eller et annet rom i det gamle huset.
Ellers liker jeg å bruke tid på hagestell om sommeren!

 
Jeg fikk min første Jack Russell Terrier i 2004, det var en uregistrert tispe, Doris, som senere ble innmønstret i stamboken, da denne, på den tiden, ennå ikke var stengt. Innmønstring er ikke mulig lenger, så har du planer om å anskaffe deg en Jack Russell terrier, undersøk om hunden er registrert i NKK/FCI.  .

Vi driver med det meste innen hundesport. Agility, Rallylydighet og Lydighet er prøvd ut på konkurransebanen.
Hitrening og hiprøver er en favoritt blant de firbeinte!

Klikk deg rundt på bloggen vår- god reise!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar