mandag 6. desember 2010

Endelig kom snøen!

Inngangspartiet med reinsdyrstolen til News
Nå er det blitt desember og julen er på vei inn i huset. Det er foreløpig vinduene som bærer preg av hvilken årstid vi er inne i. Adventstaker og julestjerner lysner opp i mørket. Det er en fryd og gå ut i kveldingen og tenne på stearinlysene ute i hagen.

Fuglene har også fått smak på julen, hver eneste dag må depotene av fuglemat fylles opp, det kryr av fugler som blåmeis, kjøttmeis, stor hakkespett, kråke, nøtteskrike og spettmeis. De myldrer i nøtter, brød, solsikkefrø og meiseboller. Vi har satt opp et fuglebrett like utenfor vinduet i tillegg til i epletreet, så vi sitter på hver vår side av kjøkkenvinduet og spiser om morgenen!

Endelig kom snøen vi har ventet på også, det er lyst og fint om kveldene og hundene storkoser seg ute i det hvite, våte element!

Clara og News tilbringer mye tid i hagen, hvor de snøbader og leker. Doris liker seg aller best inne i sofaen, under varmepumpen, hvor hun lukker øynene og solbader, der hun later som hun er på en strand langt langt vekk i det fjerne østen...

News og Clara koser seg ute i snøen

1 kommentar:

  1. Åhhh så koselig :) Vinterstugan sin det se ..
    Klem Jannike

    SvarSlett